Andere practica

Betalen via overschrijving

Nogal wat lezers doen niet graag online betalingen. Dat begrijpen we volledig. U kan daarom ook via een gewone overschrijving abonneren.

BE39 7360 5536 3119
Perruptio BV
Beatrijslaan 6
1850 Grimbergen

Met vermelding van ‘abonnement‘ en het e-mail adres waarmee u aanmeldt. Als u een maandelijkse betaling kiest, is het uiteraard best om er een permanente maandelijkse betaling van te maken.

U moet rekenen op 3-4 dagen verwerkingstijd voor we alles geboekt hebben. Wij noteren uw bankrekeningnummer in onze databank om toekomstige betalingen makkelijker te kunnen toewijzen. Betalen via overschrijving kan alleen voor onze standaard abonnementen en bedragen:

Plus abonnement: €9 per maand / €90 per jaar
Magazine abonnement: €12 per los nummer / €40 per jaar
Combo abonnement: €12.50 per maand / €125 per jaar
Steunabonnement: €17.5 per maand / €175 per jaar
Platinum abonnement: €1.000 voor 8 jaar

Factuur nodig?

Voor elke betaling die u bij doorbraak doet, kan u na boeking een factuur online downloaden. U vindt die facturen onder het tabje “facturen” op uw loginprofiel. Toch een moeilijke administratie en u moet vooraf een factuur hebben van uw boekhouding? Neem aub contact op met info@doorbraak.be met uw facturatiegegevens en eventueel bestelnummer en we maken handmatig een factuur.

Is het nodig om te domiciliëren (automatische verlenging)?

Maandelijkse abonnementen zijn altijd met automatische verlenging.

Voor de abonnementen met jaarlijkse hernieuwing aan normaal tarief kan u bij het abonneren kiezen of u al dan niet een automatische verlenging (en dus domiciliëring) wil. Als dank voor de eenvoudiger administratie houden we voor alle abonnementen met automatische verlenging de abonnementsprijzen inflatievriendelijk vast. Dus geen verhoging zolang uw domiciliëring loopt.  Een klein dankuwel voor trouwe abonnees.

Onze databank stockeert bij online betaling geen bank-, betaal- of kredietkaartgegevens. Uw betaling verloopt via onze betaalpartner Multisafepay.  Op uw uittreksels vindt u naast “Multisafepay” ook “Doorbraak” vermeld.

Op uw loginprofiel kan u de actieve en afgesloten domiciliëringen vinden. U kan op elk moment uw domiciliëring stopzetten via een berichtje naar info@doorbraak.be.

Adres in het buitenland?

Onze vrienden van BPost zijn helaas niet in staat om Magazines naar het buitenland te sturen. We kunnen u daarom helaas geen papieren magazine in het buitenland bezorgen. U mag uiteraard wel uw adres opgeven voor de versturing van boeken.

Lopend abonnement stopzetten?

Het stopzetten van een abonnement kan met een eenvoudig e-mailtje naar info@doorbraak.be. Uw abonnement blijft actief tot de vervaldatum.

Wisselen naar een ander abonnement?

Dat kan natuurlijk. Als u een automatische hernieuwing hebt, kan u contact opnemen via info@doorbraak.; en we veranderen uw abonnement. Als het een eenmalig abonnement betref, dan neem u een nieuw abonnement en we betalen bij een ‘upgrade’ het resterende bedrag terug.

Partner in huis?

Uw partner op hetzelfde adres (maar met ander e-mail adres) kan gratis meelezen met een plus-abonnement. Neem contact op met info@doorbraak.be en wij koppelen de twee accounts aan mekaar.

Groepsabonnementen?

Hebt u een vereniging, bedrijf of kring? Wij maken graag vanaf 10 lezers een groepsabonnement aan. Met de juiste code kunnen uw leden dan gratis abonneren onder uw groepsabonnement. Wij factureren u met grote korting voor alle actieve abonnementen, afhankelijk van het aantal. Neem aub contact op met info@doorbraak.be.

Een origineel cadeau?

cadeauUiteraard kan u een Doorbraak abonnement cadeau geven. U kruist “Dit is een geschenk” aan op het aanmeldingsformulier en wij zorgen ervoor dat uw abonnement geboekt wordt. U kan kiezen voor een abonnement mét automatische hernieuwing of voor een éénmalig jaarabonnement. In dat geval sturen we op het einde van het abonnement een vraag tot hernieuwing aan de ontvanger.

Bibliotheek of bedrijf?

Beheert u een bibliotheek of een specifieke locatie? Dan kunnen we u een Bibliotheek-abonnement aanbieden. U krijgt uiteraard het Magazine voor in de rekken, maar we zorgen ook dat alle artikels leesbaar zijn voor al uw lezers, zolang ze van uw IP-adres geraadpleegd worden. Neem aub contact op met info@doorbraak.be. 

Wettelijke rechten

Uw betaling komt terecht bij Perruptio BV, de uitbater van Doorbraak.be, Beatrijslaan 6, 1850 Grimbergen. Bedrijfsnummer 0715.631.158 BTW BE 0715.631.158.
U hebt het recht om elke betaling binnen 30 dagen na betaling terug te vragen. Het abonnement wordt dan meteen stopgezet en het bedrag wordt terugbetaald via dezelfde methode.
Op Doorbraak.be vindt u de algemene voorwaarden en de privacy-bepalingen.