50.000 x Doorbraak Magazine – Helpt u ons een handje?

In april 2024 – 3 maand voor de verkiezingen – staat ons Magazine in het teken van de verkiezingen, maar vooral in het teken van onze campagne “Horizon 2024“. Wat kan er beter in Vlaanderen en hoe moeten we daarnaar toe?

We hopen dat Magazine te kunnen verspreiden op 50.000 exemplaren bij iedereen die er in Vlaanderen toe doet. En daar hebben we uw hulp voor nodig: elk nummer dat we drukken en verspreiden kost ons €2. Voor elke €50 steun, kunnen we dus 25 mensen bereiken.

En uiteraard begeleiden we die campagne ook stevig via de sociale media.

Als u €50 of meer steunt, dan nodigen we u uit op een speciale Steunersdag op 20/04/2024 waar we uiteraard ook onze Magazine-redacteurs op zullen uitnodigen. Alle kleine beetjes helpen.

Maar u kan nog meer doen dan alleen steunen. U kan ons helpen door ons Magazine ruim te verspreiden in uw eigen kennissenkring. U vraagt ons een aantal exemplaren en wij bezorgen die aan u voor verspreiding. Of u bezorgt ons adressen die we zelf kunnen opsturen.

Alvast van harte dank voor uw steun.

Ik steun de campagne financieel

U kan online betalen via de knoppen hiernaast of via rekening BE35 7360 4065 0037 van de Vrienden van Doorbraak

Geef aub een bedrag zonder decimalen

Hebt u opmerkingen , suggesties, ideeën? Laat het ons weten.

Ik help Doorbraak een handje

Mijn gegevens

Ik verspreid graag zelf

Wil u graag zelf ons Magazine verspreiden bij buren, vrienden, familie, collega's ? Wij bezorgen u graag de extra exemplaren als u ze verder verdeelt.

Hoeveel exemplaren wil je verspreiden?

Laat ons weten waar je die hoopt te verdelen

E-mail

Bezorg ons e-mail adressen van vrienden en kenisssen die we met uw groeten een proefabonnement op doorbraak mogen aanbieden. Die adressen zullen uiteraard alleen voor dit doel gebruikt worden.

Teveel adressen voor een formulier? Breng ze samen in een lijst en laad ze hier op.

Adressen Magazine

Wil u graag dat we onze verkiezingsmagazine gratis doorsturen naar uw vrienden en familie? Bezorg ons dan hieronder de adressen of laad ze op via een bestand. Wij kijken uiteraard de dubbels na.

Teveel adressen? Bezorg ons een lijst en wij verwerken die.

Andere ideeën

Hebt u andere ideeën hoe we mensen kunnen bereiken? Laat het ons weten.