Doorbraak

Uw profiel en abonnement

Doorbraak

Uw profiel en abonnement

Dag bezoeker,

U bent niet aangemeld bij Doorbraak. Hebt u al een account? Dan is het goed om eerst snel even aan te melden. Anders maken we meteen automatisch je account aan.

Uw gegevens

Uw abonnement

U krijgt van ons een gratis proefabonnement voor 1 maand. Daarna kan u besluiten of u Doorbraak de moeite waard vond. U kan slechts 1 keer een proefabonnement aanvragen.
Met een combo-abonnement leest u zowel onze plus-artikelen op de website of app als ons Magazine driemaandelijks op papier.
Met een Steunabonnement geeft u ons dat extra duwtje. Maar u krijgt er ook wat voor terug: 3 exclusieve uitnodigingen per jaar én korting op boeken- en wijnwinkel.
Wat minder tijd om te lezen? Met het APPonnement leest u voordelig tot 25 artikels per maand op mobiel en app. En u bent toch volledig abonnee.
Met een plus-abonnement lezen u en uw partner alle online plus-artikelen. En natuurlijk ook alle plus-artikelen van het archief.
Met een Platinum abonnement bent u acht jaar lang steunabonnee van Doorbraak. U bespaart niet alleen €400, we betrekken u ook als kandidaat-aandeelhouder bij de werking en de financiële informatie van Perruptio BV, het bedrijf boven Doorbraak. Meer informatie.
Met een Magazine abonnement krijgt u elke 3 maand het Doorbraak Magazine in de bus. Helaas niet mogelijk voor het buitenland.

Gegevens van de ontvanger

We maken een mooie "cadeaubon" om op te sturen of af te geven. Daar kan een persoonlijk bericht op staan. bv: 'Gelukkige verjaardag en veel leesplezier vanwege XXXX'

Facturatiegegevens

Jaarabonnementen met automatische hernieuwing blijven elk jaar inflatiebestendig aan dezelfde prijs, zonder verhoging zolang uw abonnement loopt. U kan op elk moment opzeggen tot 30 dagen na betaling.
Samen met uw online betaling starten we een automatische betaling op bij uw bank of kredietkaart. Bij Doorbraak kan u elke betaling 30 dagen lang laten terugstorten.

Uw adresgegevens

Onze vrienden van BPost kunnen helaas geen magazines versturen buiten België. Onze excuses daarvoor. Buitenlands adres? Geef aub de landcode voor de postcode (bv NL1234AB)

Kies hieronder uw gratis geschenk